Salata Key West

Aceasta salata Key West nu este varianta originala, ci adaptata dupa „nevoile” si gusturile proprii.Deoarece am folosit-o linga cotletul impanat cu legume am renuntat la pieptul de pui, dar rezultatul a fost la fel de interesant data fiind prezenta grapefruit-ului.

Ingrediente:

-o salata verde  medie,
-un grapefruit mic,
-un mar mic dulce acrisor,
-un morcov ,
-un castravete de marime medie,
-sare,
-un varf de lingurita zahar tos,
-zeama de lamaie dupa gust,
-3 linguri ulei de masline,
-cimbru uscat,
-chimen macinat,
– marar verde,

Preparare:

Legumele si fructele se spala si se curata de coaja iar grapefruit-ul si de pielita alba care este amara.Salata verde se toaca in bucati mari, morcovul se da pe razatoare pe lung sau se taie in fasii foarte subtiri.Marul se toaca in cuburi de 1-1,5 cm iar castravetele la fel.
Restul ingredientelor se amesteca bine intr-un bol si se toarna peste legume si fructe.
Ca prezentare, puteti aranja salata Key West in straturi, adica salata verde se aseaza pe platou, peste ea cuburile de legume si fructe apoi morcovul si la final turnati sosul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>