Cartofi noi cu branza si marar

 Cartofii cu branza si marar,  fie ei noi sau vechi sunt cea mai usoara garnitura posibila pe care o puteti realiza fara nici un fel de dificultate.

Ingrediente:

-800 g cartofi noi,

-200 g telemea,
-sare,
-piper,
-3-4 linguri de ulei,
-o legatura marar vede,
-o cescuta de apa, (cca50ml)
Preparare:

Cartofii noi se curata prin razuire, se spala si se feliaza daca sunt mari, daca nu se pot folosi intregi .Se pun intr-un vas termorezistent, se stropesc cu ulei, se sareaza, se pipereaza dupa gust, se adauga cescuta de apa si se dau la cuptor.E bine ca vasul sa fie acoperit pana se patrund cartofii iar spre sfarsit se descopera pentru a se rumeni frumos.

Se servesc calzi ,cu branza razuita deasupra si marar tocat marunt.
Etichete:

2 Comentarii

  1. jurnaldegospodina says:

    Simplu si bun…mie-mi plac franjurii branzicii… ce '' scula '' ai folosit?

  2. TeoBucatar says:

    O chestie gen razatoare,destul de ciudata!Mersi pentru vizita!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>