Spaghetti cu sos

Va garantez ca acest sos este pur si simplu nemaipomenit si poate fi facut de oricine in jumatate de ora, timp in care si pastele sunt deja in farfurie.

Ingrediente:

-3 ciuperci proaspete de marime medie,
-un ardei kapia mic,
-o ceapa de marime medie,
-300 g carne tocata de vita,
-o lingurita cu virf boia ardei dulce,
-un praf oregano,
-sare,
-piper negru macinat,
-2 linguri ulei de masline,
-3 linguri pasta rosii,

Preparare:

1. Ciupercile, ceapa si ardeiul se toaca in cubulete cat mai mici cu putinta(astfel incit la sfarsit sa se vada cat mai putin in sos).
2. Intr-o tigaie se pune uleiul de masline in care  se caleste ceapa 2-3 min.
3. Se adauga ciupercile, se lasa 5 minute si se pune ardeiul, apoi carnea tocata, amestecandu-se continuu.
4. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
5. Se presara boiaua de ardei si oregano, apoi pasta de rosii.
6. Se completeaza cu cca 250 ml de apa si se lasa la fiert 10-15 min pana fierbe carnea.
In acest timp puteti fierbe pastele, le clatiti in apa rece si le asezati pe farfurie.Cand sosul este gata puneti deasupra lor, radeti putin parmezan, decorati si …Pofta buna!

Etichete:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>