Pulpa de curcan cu chimen

O friptura delicioasa! A iesit nemaipomenit(cred ca se vede) mai ales ca am „asortat-o” cu cateva ciupercute,vreo cativa cartofi si salata verde din belsug.
Iata ce am folosit:
Ingrediente:
o pulpa curcan,
8-10 ciuperci,
zeama de la o portocala,
zeama de la jumatate de lamaie,
sare,
piper,
doua lingurite chimen,
trei cartofi taiati in felii mari,
 Preparare:
1. Pulpa de curcan, spalata se sareaza, se pipereaza si se lasa pina a doua zi la marinat in zeama citricelor.
2. A doua zi se presara pe ambele fete cu chimen si se baga la cuptor. Se  lasa 10 -15 min in cuptorul incins, sa se coaguleze bine dupa care se scoate si se cresteaza pentru aspect, se acopera cu folie de aluminiu si se da din nou la cuptor cca o ora, sau mai mult daca nu este  bine patrunsa.
3. Dupa  prima jumatate de ora se adauga pe langa curcan si ciupercile spalate, curatate si sarate.
4. Pentru a nu capata aspect urat de la zeama ciupercilor, cartofii se vor pune intr-un vas separat.Dupa ce ati controlat carnea se ia folia pt a se rumeni frumos, si se mai lasa vreo 10 min.
Etichete:

Un comentariu

  1. Anonymous says:

    Ce bine arata! Cred ca e foarte buna.Vali

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>