Oua umplute

 Un aperitiv savuros si aproape nelipsit de la mesele festive.Satioase si usor de preparat, ouale umplute sunt aspectuoase si se preteaza la ornari super.

 Ingrediente:
8-10 oua,
un pateu mic de pasare sau porc,
sare,
piper,
o lingurita mustar
Preparare:

1. Ouale se fierb circa 10 min ca sa fie „tari” si se racesc repede la jet de apa rece pentru a se curata usor.
2. Se zdrobesc bine galbenusurile(mai putin unul) cu furculita si apoi se freaca cu mustarul si pateul.Se potrivesc de sare si piper si cu o lingurita se umplu jumatatile de ou .
3. Din galbenusul oprit si unul crud se prepara maioneza pentru ornat.
Etichete:

5 Comentarii

  1. mama mea la final ungea tot oul pe deasupra cu maioneza.nu e tort ca sa il ornezi asa.

  2. TeoBucatar says:

    Obisnuieste-te cu ornari ciudate o sa mai vezi la mine:)

  3. am facut oua umplute dupa reteta ta.fff….bune!

  4. In loc de pateu eu am pus sunca sau parizer.Sunt bune si asa.

  5. Arata foarte bine dar eu pun si o legatura de marar si niste maioneza in compozitie…ies delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>