Ciorba taraneasca de post

 Ingrediente:
2 cartofi
1 ceapa
1 morcov
1 radacina patrunjel
2-3 rosii

1 mana de mazare 

1 mana de fasole verde
1 legatura patrunjel
2 linguri ulei

 Preparare:
1. Cureti ceapa, o tai solzisori si o calesti in ulei pana devine sticloasa.
2. Adaugi radacinoasele curatate, spalate si tocate marunt peste ceapa calita plus o cana de apa.Lasi putin sa fiarba inabusit si dupa aceea adaugi inca 5 cani de apa si mazarea.
3. Cand incepe sa fiarba se adauga fasolea verde curatata,spalata si taiata in bucati.
4. Dupa cateva minute ,adaugi rosiile date pe razatoare ,apoi cartofii taiati cuburi.

5. Inainte de a fii complet fierte adaugi borsul(delikat) dupa gust.Mai lasi putin sa fiarba si stingi focul.Dupa ce ai stins focul presari patrunjelul taiat marunt.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>