Salata de gulii cu vita

O salata satioasa ce poate constitui cu succes masa de seara.Fiind placuta si ca aspect poate fi de mare ajutor la mesele festive.

Ingrediente:

3-400 g carne de vita,
3-4 gulii medii,
2-3 fire ceapa verde,
marar,
patrunjel,
ulei,
otet,
piper,
sare,

Preparare:

Carnea de vita se fierbe bine in supa de oase sau apa pana se inmoaie .In acest timp se curata 3-4 gulii medii si se taie betigase de 5 cm lungime si 1/2 cm grosime .Se toaca verdeturile,ceapa verde,mararul si patrunjelul si se aseaza impreuna cu guliile taiate intr-un caston.Acum apare si interventia mea personala.Cum carnea de vita fiarta merge de minune cu hreanul si la noi toti sunt iubitori de asa ceva am tocat carnea in  cuburi am aseazat-o intr-un vas cu putin din zeama in care a fiert si am stropit-o din belsug cu hrean.Dupa ce s-a racit in vasul acesta am scurs-o si am amestecat-o cu ingredientele din castron dupa ce le-am adaugat sare ,piper ,o lingura -doua de ulei si otet.Ingredientele se completeaza de minune unele pe altele rezultand o bogatie de arome.
Etichete:

Un comentariu

  1. O salata excelenta! Imi plac foarte mult guliile. E o idee foarte buna de a folosi carnea din supa de vita.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>