Peste pe pat de legume


Cum la noi in casa se mananca foarte mult peste sunt in cautare de noi retete in permanenta ,uneori chiar le ajustez sau le inventez. Pentru aceasta reteta puteti folosi orice fel de peste.Eu folosesc de obicei  fitofag sau somon dar nu are nici un cusur daca folositi macrou care este un peste gustos ,ieftin si merge la orice mancare…

Ingrediente:
 
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde sau galben
2 cepe mari
1 morcov
o rosie
2-3 lingurite otet (balsamic)
sare
piper
cimbru macint
foi dafin

Preparare:

1Legumele se taie fisii de 2-3 cm ,se pun intr-un vas termorezistent si se freaca usor cu sare si otet simplu sau balsamic-2-3 lingurite.In vas se pun 2-3 linguri de apa ca sa putem renunta la ulei in cazul pestelui gras.
2Pestele se curata ,se scurge de apa dupa care se sareaza ,se pipereza,i se mai da un praf de cimbru macinat se aseaza peste legume si se baga la cuptor. Pestele poate fi taiat file sau rondele.Se intoarce sa se rumeneasca pe ambele parti.


Un comentariu

  1. pesea mihaela says:

    forte bun a iesit pestele asa, cu reteletele dumneavoastra devin o bucatareasa foarte buna:))

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>