Ciorba de praz pariziana


Ingrediente:

3 cartofi mari taiati cuburi,
4 morcovi razuiti
4 fire de praz taiate feliute
2 ardei verzi taiati marunt
1 ardei rosu taiat marunt
2 linguri de ulei
2 linguri chimion
sare, dupa gust
100g   smantana  


Preparare:


1 Se calesc, in putina apa si in cele doua linguri de ulei,prazul,morcovii si ardeii.
2 Se adauga cartofi, sarea si restul de apa si se da la fiert.
3 Cand cartofii sunt fierti se adauga chimionul si smantana si se mai da un clocot.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>