Ciorba de porc

Ingrediente:

1/2 kg carne de porc cu os
2 morcovi
1/2 ţelină
3 cepe
2 cartofi
2 linguri pastă de roşii
1/2 l zeamă de varză sau borş
1 legătură pătrunjel
sare dupa gust
Preparare:
1 Se pune carnea la foc în apă cu sare, se da numai într-un clocot şi apoi se arunca apa şi se spala carnea cu apă rece.
2 Se pune din nou la fiert în 2 l de apă rece cu sare şi se lasa  40-45 de minute.
3 Se curata morcovii, ţelina şi ceapa si se toaca mărunt.Se curata şi cartofii, apoi se taie în cuburi mai mari.
4 Când carnea este aproape fiartă, se pun toate legumele, pasta de roşii şi se  potriveste de sare.
5 După ce şi legumele sunt fierte, se adauga zeama de varză sau borşul.

6Se stinge focul şi adauga pătrunjelul tocat.


Etichete:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>